Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Premieverhoging gebouwenverzekering ReaalPremieverhoging en hagelschade

En uitbreiding van de voorwaarden met dekking voor hagelschade aan daken, goten en afvoerpijpen.

Premieverhoging

Reaal verhoogt de premie voor haar gebouwenverzekering met 3%. Zij geeft hiervoor geen specifieke reden, maar logischerwijs is dit het gevolg van minder goede resultaten van de verzekeringsportefeuille. Raadhoven moet deze verhoging ook doorvoeren. Cliënten ontvangen op korte termijn bericht dat per eerstkomende hoofdpremievervaldatum de premie wordt verhoogd.

Uitbreiding van de voorwaarden

In datzelfde bericht informeren wij verzekerden over uitbreiding van de verzekeringsvoorwaarden. Vanaf de eerstkomende hoofdpremievervaldatum bieden wij ook dekking voor hagelschade aan daken, dakgoten en afvoerpijpen. De maximale schadevergoeding hiervoor bedraagt 10% van het verzekerde bedrag. Het eigen risico voor stormschade geldt ook voor hagelschade. Bij storm- en hagelschade wordt het eigen risico maar een keer in rekening gebracht.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 •  
  Beroepsaansprakelijkheidsverzekering huisarts wordt uitgebreid

  De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor huisartsen worden standaard uitgebreid met een WKKGZ-dekking. Voor de huisarts ZZP'ers wordt een kleine premieverhoging doorgevoerd.

  Lees Meer

 •  
  Rechtsbijstandzaken direct melden bij DAS of ARAG

  Uit de enquêtes die wij sturen na het afhandelen van een schade blijkt dat klanten vooral snelheid en communicatie belangrijk vinden als het gaat om de afhandeling. Natuurlijk willen wij graag onze dienstverlening verbeteren. Daarom kijken wij onder ander naar de procedure bij het melden van een geschil. Specifiek een geschil waarbij de klant gebruik wil maken van zijn rechtsbijstandverzekering.

  Lees Meer

 •  
  Klanttevredenheid Raadhoven over 2017

  De reacties van onze klanten op onze schadeafhandeling is een belangrijke graadmeter voor onze prestaties op dat vlak. Het is goed te constateren dat veel klanten dat ook belangrijk vinden, dat ze betrokken zijn en dus hun medewerking verlenen. Over 2017 hebben we ruim 11 % meer enquêtes mogen ontvangen.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen