Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Innovatieve verzekeringen en diensten

Voor medische professionals

Sommige risico’s moet u verzekeren. Anderen kunt u verzekeren. En weer andere risico zijn niet te verzekeren. Raadhoven helpt u door innovatieve producten en diensten aan te bieden die voorzien in de vaak speciale behoeften van medische professionals.

Specifieke behoeften van een medische professional

Verzekeringen voor huisartsen, tandartsen, dierenartsen, verloskundigen, en anderen. Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheidsverzekering, inventarisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, ziekteverzuimverzekering of een doorlopende reisverzekering. De verzekeringen sluiten aan bij de specifieke behoeften van u als medische professional.

Raadhoven hecht aan kwaliteit en betaalbaarheid, en aan goede, persoonlijke en integere dienstverlening. Wij hebben daarbij oog voor onze omgeving en de mensen daarin.

Adviseurs voor medici

Raadhoven werkt samen met advieskantoren die gespecialiseerd zijn in (financieel) advies aan medische professionals. Onze advieskantoren zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u helpen met een samenhangende aanpak van uw risico’s.

Met het label Raadhoven MedZorg® ontwikkelt en realiseert Raadhoven maatwerkproducten voor haar medische advieskantoren

 •  
  Stormschade januari 2018 en dekking op de verzekering

  De zeer zware stormen van afgelopen januari hebben veel problemen veroorzaakt. Het waren stormen met vooral ook fikse rukwinden. Er is veel schade veroorzaakt. Ook bij ons op de Wilhelminalaan.

  Lees Meer

 •  
  AOV's van Allianz en De Goudse

  Allianz en De Goudse hebben nog geen polissen afgegeven voor de AOV's van onze klanten. Er is wel dekking. De polissen volgen naar verwachting in februari.

  Lees Meer

 •  
  Nog een paar kleine punten

  Binnenkort is de omzetting van AOV naar Allianz een feit. Dit betekent dat wij de huidige polissen royeren per 1 januari 2018 en dat Allianz de nieuwe polissen opmaakt. Wij sturen die in de loop van januari 2018 naar onze klanten. Natuurlijk is er gewoon dekking vanaf 1 januari 2018. Wij informeren onze klanten over deze omzetting.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen