Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Gewijzigde tarieven en nieuwe producten

Wijzigingen per 1 januari 2018

Gewijzigde tarieven en nieuwe producten

De wijzigingen per 1 januari 2018 bestaan kort samengevat uit gewijzigde tarieven en nieuwe producten, waaronder een aansprakelijkheidsverzekering met Wkkgz-dekking voor huisartsen. In dit artikeltje lees je hier meer over.

Rechtsbijstandverzekeringen

DAS Rechtsbijstand verhoogt de premies voor al haar verzekering met 3%.
ARAG verhoogt de premies voor zakelijke verzekeringen met 4,9% en voor particuliere verzekeringen met 4,8%. Raadhoven verhoogt de premies afhankelijk van de juridisch dienstverlener met 3% of 4,8%.

Zakelijke brandverzekeringen

Allianz verhoogt de premies voor al haar zakelijke brandverzekering met 5%. De premie voor onze nieuwe zakelijke brandverzekeringen worden niet verhoogd.

Motorrijtuigenverzekeringen

Nationale Nederlanden verhoogt de premie voor al haar motorrijtuigenverzekeringen met 10%. Reaal heeft de premies voor motorrijtuigenverzekeringen eerder al met 10% verhoogd. Raadhoven moet de premie voor al haar motorrijtuigenverzekering ook met 10% verhogen.

Milieuschade

Allianz is per direct gestopt met het aanbieden van milieuschadeverzekeringen. In ons artikel over onze nieuwe zakelijke brandverzekeringen beschrijven wij het alternatief.

Wkkgz-dekking voor huisartsen

Raadhoven werkt al langer aan een ‘echte’ Wkkgz-dekking als aanvulling op een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Voor verloskundigen hadden we deze al sinds begin 2017, maar nu hebben we ook voor huisartsen een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met Wkkgz-dekking. Kijk op website van de Rijksoverheid als je je geheugen even wilt opfrissen over de Wkkgz. Op Raadhoven Connect staan de tarieven zoals deze voorlopig gelden vanaf 1 januari 2018.

Offertes kunnen nog niet in CCS gemaakt. Wil je een offerte hebben? Stuur dan een berichtje naar acceptatie@raadhoven.nl. De doorlooptijd zal overigens iets langer zijn dan je gewend bent, omdat deze offertes ‘prior to submit’ zijn. Dit betekent dat wij ze eerst voorleggen aan de risicodrager. Verder lukt het niet meer om bestaande klanten dit jaar nog te informeren.

We hopen overigens ook op korte termijn met een tarief voor tandartsen te komen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 •  
  Stormschade januari 2018 en dekking op de verzekering

  De zeer zware stormen van afgelopen januari hebben veel problemen veroorzaakt. Het waren stormen met vooral ook fikse rukwinden. Er is veel schade veroorzaakt. Ook bij ons op de Wilhelminalaan.

  Lees Meer

 •  
  AOV's van Allianz en De Goudse

  Allianz en De Goudse hebben nog geen polissen afgegeven voor de AOV's van onze klanten. Er is wel dekking. De polissen volgen naar verwachting in februari.

  Lees Meer

 •  
  Nog een paar kleine punten

  Binnenkort is de omzetting van AOV naar Allianz een feit. Dit betekent dat wij de huidige polissen royeren per 1 januari 2018 en dat Allianz de nieuwe polissen opmaakt. Wij sturen die in de loop van januari 2018 naar onze klanten. Natuurlijk is er gewoon dekking vanaf 1 januari 2018. Wij informeren onze klanten over deze omzetting.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen