Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Verzekeringsvoorwaarden

Wij hebben de meest gebruikte verzekeringsvoorwaarden voor u op een rijtje gezet. U kunt eenvoudig zoeken door hieronder een categorie te kiezen. Ook kunt u de naam van de voorwaarden overnemen uit uw polis en in het zoekveld rechtsboven invoeren.

Op alle verzekeringen zijn ook onze algemene voorwaarden van toepassing.

Kunt u de voorwaarden die u zoekt niet vinden? Laat het ons weten. Wij sturen u deze dan meteen toe.

 •  
  Beroepsaansprakelijkheidsverzekering huisarts wordt uitgebreid

  De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor huisartsen worden standaard uitgebreid met een WKKGZ-dekking. Voor de huisarts ZZP'ers wordt een kleine premieverhoging doorgevoerd.

  Lees Meer

 •  
  Rechtsbijstandzaken direct melden bij DAS of ARAG

  Uit de enquêtes die wij sturen na het afhandelen van een schade blijkt dat klanten vooral snelheid en communicatie belangrijk vinden als het gaat om de afhandeling. Natuurlijk willen wij graag onze dienstverlening verbeteren. Daarom kijken wij onder ander naar de procedure bij het melden van een geschil. Specifiek een geschil waarbij de klant gebruik wil maken van zijn rechtsbijstandverzekering.

  Lees Meer

 •  
  Klanttevredenheid Raadhoven over 2017

  De reacties van onze klanten op onze schadeafhandeling is een belangrijke graadmeter voor onze prestaties op dat vlak. Het is goed te constateren dat veel klanten dat ook belangrijk vinden, dat ze betrokken zijn en dus hun medewerking verlenen. Over 2017 hebben we ruim 11 % meer enquêtes mogen ontvangen.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen