Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Onderhoud van uw verzekeringen

Uw verzekeringen hebben jaarlijks onderhoud nodig, zodat de continuïteit van uw onderneming zo weinig mogelijk risico loopt. Daarom hebben wij u onlangs gevraagd om het formulier hieronder in te vullen. Om het wat makkelijker te maken hebben wij u een overzicht gestuurd van uw schadeverzekeringen.

Uw adviseur beoordeelt de door u gegeven informatie en gaat na of uw verzekeringen aangepast moeten worden, zodat uw verzekeringen weer up-to-date zijn.

Onderhoudsformulier

Onderhoudsformulier
Toelichting

Wilt u alle vragen zo volledig en nauwkeurig mogelijk beantwoorden en zo nodig toelichten? In het verzekeringsoverzicht staat voor welke verzekeringnemer en dus verzekeringen u dit formulier invult. Wilt u het formulier uitsluitend hiervoor gebruiken?

Mist u zakelijke verzekeringen in dit overzicht? Mogelijk staan deze geadministreerd onder een andere (rechts)persoon. U ontvangt hiervoor dan een aparte uitnodiging voor onderhoud.

Wie is de verzekeringnemer

Zakelijke activiteiten

Zakelijke brandverzekeringen

Financiële gegevens

Praktijksamenstelling

Particuliere verzekeringen

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB

Arbeidsongeschiktheid

Werkverdeling dierenarts

Werkverdeling tandarts

Werkverdeling huisarts

Werkverdeling medisch specialist

Werkverdeling verloskundige

Werkverdeling fysiotherapeut

Werkverdeling overige

Verzekerd bedrag

U heeft het recht om jaarlijks zonder medische waarborgen het verzekerde bedrag op uw arbeidsongeschiktheidsverzekering met een percentage te verhogen of verlagen. Dit percentage verschilt per verzekering en is meestal 10 of 20 %. U vindt dit percentage in uw polisvoorwaarden. U kunt dit ook navragen bij uw adviseur. Het is raadzaam om hier gebruik van te maken om in ieder geval het verzekerde bedrag te indexeren met het inflatiepercentage. Afgelopen jaar bedroeg dit volgens het CBS 1,0%.

Voor het verhogingsrecht gelden onder andere de volgende regels:
- Het verzoek moet uiterlijk 30 dagen voor de jaarlijkse verlengingsdatum zijn ontvangen;
- Een verhoging is alleen mogelijk als in de periode 2 maanden voorafgaand aan de jaarlijkse verlengingsdatum geen sprake is geweest van arbeidsongeschiktheid of zwangerschap.
- Het verzekerde bedrag mag niet hoger dan 80% van uw inkomen worden.

Bezig met versturen
 •  
  Stormschade januari 2018 en dekking op de verzekering

  De zeer zware stormen van afgelopen januari hebben veel problemen veroorzaakt. Het waren stormen met vooral ook fikse rukwinden. Er is veel schade veroorzaakt. Ook bij ons op de Wilhelminalaan.

  Lees Meer

 •  
  AOV's van Allianz en De Goudse

  Allianz en De Goudse hebben nog geen polissen afgegeven voor de AOV's van onze klanten. Er is wel dekking. De polissen volgen naar verwachting in februari.

  Lees Meer

 •  
  Nog een paar kleine punten

  Binnenkort is de omzetting van AOV naar Allianz een feit. Dit betekent dat wij de huidige polissen royeren per 1 januari 2018 en dat Allianz de nieuwe polissen opmaakt. Wij sturen die in de loop van januari 2018 naar onze klanten. Natuurlijk is er gewoon dekking vanaf 1 januari 2018. Wij informeren onze klanten over deze omzetting.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen