Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Bent u niet tevreden?

De meeste van onze relaties zijn tevreden over de dienstverlening en producten van Raadhoven. Toch kan het voorkomen dat u vindt dat u verkeerd of onzorgvuldig bent geïnformeerd of behandeld. Om die reden hebben wij een klachtenregeling.

Klacht indienen

Bent niet u tevreden over bijvoorbeeld het acceptatieproces van een verzekeringsaanvraag, onze communicatie of over wij hoe een schade hebben afgehandeld? Dan kunt u klacht indienen door het formulier hieronder in te vullen.

Klachtenformulier

Klachtenformulier

Wilt u het formulier zo volledig mogelijk invullen?

Bezig met versturen
 •  
  Stormschade januari 2018 en dekking op de verzekering

  De zeer zware stormen van afgelopen januari hebben veel problemen veroorzaakt. Het waren stormen met vooral ook fikse rukwinden. Er is veel schade veroorzaakt. Ook bij ons op de Wilhelminalaan.

  Lees Meer

 •  
  AOV's van Allianz en De Goudse

  Allianz en De Goudse hebben nog geen polissen afgegeven voor de AOV's van onze klanten. Er is wel dekking. De polissen volgen naar verwachting in februari.

  Lees Meer

 •  
  Nog een paar kleine punten

  Binnenkort is de omzetting van AOV naar Allianz een feit. Dit betekent dat wij de huidige polissen royeren per 1 januari 2018 en dat Allianz de nieuwe polissen opmaakt. Wij sturen die in de loop van januari 2018 naar onze klanten. Natuurlijk is er gewoon dekking vanaf 1 januari 2018. Wij informeren onze klanten over deze omzetting.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen