Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Wijziging particuliere aansprakelijkheidsverzekering

Wij stuurden u een bericht over uw huidige particuliere aansprakelijkheidsverzekering en boden aan deze om te zetten naar een nieuwe, voordeligere aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dit eenvoudig en snel regelen door onderstaand formulier in te vullen en te versturen.

Onze website is extra beveiligd. U kunt dit zien aan de letters ‘https’, het slotje en de groende kleur in de URL-balk. U kunt dus gerust uw gegevens achterlaten.

Particuliere aansprakelijkheidsverzekering

Particuliere aansprakelijkheidsverzekering

Uw gegevens

Gegevens verzekering

De voorwaarden voor onze particuliere aansprakelijkheidsverzekering zijn vergelijkbaar met die van uw huidige verzekering. U kunt onze voorwaarden hier bekijken:
- Algemene voorwaarden
- Voorwaarden particuliere aansprakelijkheid

Akkoordverklaring

Bezig met versturen
 •  
  Beroepsaansprakelijkheidsverzekering huisarts wordt uitgebreid

  De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor huisartsen worden standaard uitgebreid met een WKKGZ-dekking. Voor de huisarts ZZP'ers wordt een kleine premieverhoging doorgevoerd.

  Lees Meer

 •  
  Rechtsbijstandzaken direct melden bij DAS of ARAG

  Uit de enquêtes die wij sturen na het afhandelen van een schade blijkt dat klanten vooral snelheid en communicatie belangrijk vinden als het gaat om de afhandeling. Natuurlijk willen wij graag onze dienstverlening verbeteren. Daarom kijken wij onder ander naar de procedure bij het melden van een geschil. Specifiek een geschil waarbij de klant gebruik wil maken van zijn rechtsbijstandverzekering.

  Lees Meer

 •  
  Klanttevredenheid Raadhoven over 2017

  De reacties van onze klanten op onze schadeafhandeling is een belangrijke graadmeter voor onze prestaties op dat vlak. Het is goed te constateren dat veel klanten dat ook belangrijk vinden, dat ze betrokken zijn en dus hun medewerking verlenen. Over 2017 hebben we ruim 11 % meer enquêtes mogen ontvangen.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen