Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Naverrekening ziekteverzuim

Om uw verzekering actueel te houden hebben wij informatie nodig. Daarom vragen wij u om onderstaand formulier in te vullen. Met deze informatie stellen wij het definitieve verzekerde bedrag over het vorige verzekeringsjaar vast en het voorlopige verzekerde bedrag voor het huidige jaar.

Ziekteverzuimverzekering - naverrekening

Ziekteverzuimverzekering - naverrekening

Uw gegevens

Gegevens naverrekening

Voor de naverrekening ontvangen wij graag een opgave van het totale brutojaarloon over het vorige jaar en een opgave van het verwachte brutojaarloon voor het lopende jaar. Het brutojaarloon wordt ook wel 'loon in geld' genoemd. Daarnaast hebben wij een opgave nodig van het aantal mensen dat u vanaf 1 januari jl. in dienst hebt.

U moet oproepkrachten meetellen zowel bij het brutojaarloon als bij de opgave van het aantal werknemers. De kans dat oproepkrachten recht hebben op loondoorbetaling bij ziekte is aanzienlijk. Ook hebben zij recht op toegang tot de bedrijfsarts en bent u verantwoordelijk voor de re-integratie.

Als Inzet met Zorg uw loonadministratie verzorgt, dan vragen wij de informatie voor de naverrekening voor u op. Wij regelen de naverrekening dan voor u.

Bezig met versturen
 •  
  Stormschade januari 2018 en dekking op de verzekering

  De zeer zware stormen van afgelopen januari hebben veel problemen veroorzaakt. Het waren stormen met vooral ook fikse rukwinden. Er is veel schade veroorzaakt. Ook bij ons op de Wilhelminalaan.

  Lees Meer

 •  
  AOV's van Allianz en De Goudse

  Allianz en De Goudse hebben nog geen polissen afgegeven voor de AOV's van onze klanten. Er is wel dekking. De polissen volgen naar verwachting in februari.

  Lees Meer

 •  
  Nog een paar kleine punten

  Binnenkort is de omzetting van AOV naar Allianz een feit. Dit betekent dat wij de huidige polissen royeren per 1 januari 2018 en dat Allianz de nieuwe polissen opmaakt. Wij sturen die in de loop van januari 2018 naar onze klanten. Natuurlijk is er gewoon dekking vanaf 1 januari 2018. Wij informeren onze klanten over deze omzetting.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen