Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Inboedelwaardemeter

De inboedelwaardemeter van Raadhoven is een hulpmiddel om op objectieve en eenvoudige manier de nieuwwaarde van uw inboedel te bepalen. Als wij een inboedelwaardemeter van u ontvangen, geven wij u garantie tegen onderverzekering. U kunt de inboedelwaardemeter gebruiken als uw woning niet meer dan 1.250 m³ inhoud heeft.

Heeft u vragen over de inboedelwaardemeter? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Formulier inboedelwaardemeter

Vragen met een * zijn verplicht.

Inboedelwaardemeter-o

Wie is de verzekeringnemer

Bezig met versturen
 •  
  Beroepsaansprakelijkheidsverzekering huisarts wordt uitgebreid

  De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor huisartsen worden standaard uitgebreid met een WKKGZ-dekking. Voor de huisarts ZZP'ers wordt een kleine premieverhoging doorgevoerd.

  Lees Meer

 •  
  Rechtsbijstandzaken direct melden bij DAS of ARAG

  Uit de enquêtes die wij sturen na het afhandelen van een schade blijkt dat klanten vooral snelheid en communicatie belangrijk vinden als het gaat om de afhandeling. Natuurlijk willen wij graag onze dienstverlening verbeteren. Daarom kijken wij onder ander naar de procedure bij het melden van een geschil. Specifiek een geschil waarbij de klant gebruik wil maken van zijn rechtsbijstandverzekering.

  Lees Meer

 •  
  Klanttevredenheid Raadhoven over 2017

  De reacties van onze klanten op onze schadeafhandeling is een belangrijke graadmeter voor onze prestaties op dat vlak. Het is goed te constateren dat veel klanten dat ook belangrijk vinden, dat ze betrokken zijn en dus hun medewerking verlenen. Over 2017 hebben we ruim 11 % meer enquêtes mogen ontvangen.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen