Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

De Wkkgz-dekking

Geen uitbreiding van uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

U heeft van ons een bericht ontvangen waarin staat dat wij uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering uitbreiden met een Wkkgz-dekking. Wij vinden deze dekking belangrijk. De emotionele, maar ook financiële impact van een uitspraak van een onafhankelijke klachteninstantie kan namelijk groot zijn. Wilt u toch geen uitbreiding van uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering, dan vragen wij u dit expliciet kenbaar te maken door onderstaand formulier in te vullen. Voor alle duidelijkheid: het gaat om bindende uitspraken van een onafhankelijke geschilleninstantie zonder dat u aansprakelijk bent.

Geen Wkkgz-dekking

Geen Wkkgz-dekking

Vragen met een * zijn verplicht.

Uw gegevens

Bevestig uw e-mailadres

Akkoordverklaring

Bezig met versturen
 •  
  Beroepsaansprakelijkheidsverzekering huisarts wordt uitgebreid

  De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor huisartsen worden standaard uitgebreid met een WKKGZ-dekking. Voor de huisarts ZZP'ers wordt een kleine premieverhoging doorgevoerd.

  Lees Meer

 •  
  Rechtsbijstandzaken direct melden bij DAS of ARAG

  Uit de enquêtes die wij sturen na het afhandelen van een schade blijkt dat klanten vooral snelheid en communicatie belangrijk vinden als het gaat om de afhandeling. Natuurlijk willen wij graag onze dienstverlening verbeteren. Daarom kijken wij onder ander naar de procedure bij het melden van een geschil. Specifiek een geschil waarbij de klant gebruik wil maken van zijn rechtsbijstandverzekering.

  Lees Meer

 •  
  Klanttevredenheid Raadhoven over 2017

  De reacties van onze klanten op onze schadeafhandeling is een belangrijke graadmeter voor onze prestaties op dat vlak. Het is goed te constateren dat veel klanten dat ook belangrijk vinden, dat ze betrokken zijn en dus hun medewerking verlenen. Over 2017 hebben we ruim 11 % meer enquêtes mogen ontvangen.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen