Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op
iphone-642999_640

Schade melden via WhatsApp. Foto: Pixabay

Schade melden via WhatsApp

Snel schade melden

Bij een schade wilt u graag zo snel mogelijk contact met uw verzekeraar. Daarom kunt u nu ook via de WhatsApp uw schade melden (inclusief foto van de schade).

Bereikbaarheid

Onze schadeafdeling is op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren op uw melding.

Voor vertrouwelijke informatie is de WhatsApp niet geschikt.

Vergeet uw gegevens niet

Voeg ons nummer +31 6 835 209 54 toe aan uw contacten onder Raadhoven Schade
U kunt ons direct een app sturen met uw schade. Vergeet u niet uw gegevens (naam en polisnummer) mee te sturen?

 •  
  Beroepsaansprakelijkheidsverzekering huisarts wordt uitgebreid

  De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor huisartsen worden standaard uitgebreid met een WKKGZ-dekking. Voor de huisarts ZZP'ers wordt een kleine premieverhoging doorgevoerd.

  Lees Meer

 •  
  Rechtsbijstandzaken direct melden bij DAS of ARAG

  Uit de enquêtes die wij sturen na het afhandelen van een schade blijkt dat klanten vooral snelheid en communicatie belangrijk vinden als het gaat om de afhandeling. Natuurlijk willen wij graag onze dienstverlening verbeteren. Daarom kijken wij onder ander naar de procedure bij het melden van een geschil. Specifiek een geschil waarbij de klant gebruik wil maken van zijn rechtsbijstandverzekering.

  Lees Meer

 •  
  Klanttevredenheid Raadhoven over 2017

  De reacties van onze klanten op onze schadeafhandeling is een belangrijke graadmeter voor onze prestaties op dat vlak. Het is goed te constateren dat veel klanten dat ook belangrijk vinden, dat ze betrokken zijn en dus hun medewerking verlenen. Over 2017 hebben we ruim 11 % meer enquêtes mogen ontvangen.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen