Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Raadhoven is gevolmachtigde van:

ASR Schadeverzekering N.V.
DAS Nederlandse Rechtsbijstand N.V.
Allianz Benelux N.V.
Nationale Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V.
ARAG SE
VIVAT Schadeverzekeringen N.V.
Europeesche Verzekering, handelsnaam van ASR Schadeverzekering N.V.
De Amersfoortse Verzekeringen, onderdeel van ASR Schadeverzekering N.V.
Amlin Insurance SE

Als gevolmachtigde werken wij als financiële dienstverlener voor verzekeraars met de bevoegdheid voor deze verzekeraars verzekeringen te sluiten. Wij verzorgen de administratie, incasseren de premie en behandelen de schade. Een volmachtbedrijf draagt geen risico, dat doet de verzekeraar. Een volmachtbedrijf is onafhankelijk.

Lees meer over Raadhoven als volmachtbedrijf in de brochure.

 •  
  Beroepsaansprakelijkheidsverzekering huisarts wordt uitgebreid

  De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor huisartsen worden standaard uitgebreid met een WKKGZ-dekking. Voor de huisarts ZZP'ers wordt een kleine premieverhoging doorgevoerd.

  Lees Meer

 •  
  Rechtsbijstandzaken direct melden bij DAS of ARAG

  Uit de enquêtes die wij sturen na het afhandelen van een schade blijkt dat klanten vooral snelheid en communicatie belangrijk vinden als het gaat om de afhandeling. Natuurlijk willen wij graag onze dienstverlening verbeteren. Daarom kijken wij onder ander naar de procedure bij het melden van een geschil. Specifiek een geschil waarbij de klant gebruik wil maken van zijn rechtsbijstandverzekering.

  Lees Meer

 •  
  Klanttevredenheid Raadhoven over 2017

  De reacties van onze klanten op onze schadeafhandeling is een belangrijke graadmeter voor onze prestaties op dat vlak. Het is goed te constateren dat veel klanten dat ook belangrijk vinden, dat ze betrokken zijn en dus hun medewerking verlenen. Over 2017 hebben we ruim 11 % meer enquêtes mogen ontvangen.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen