Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Raadhoven

volmachtkantoor en backofficeorganisatie

Raadhoven is een gespecialiseerde serviceprovider die optreedt als assuradeur (volmachtbedrijf) en backofficeorganisatie voor advieskantoren in het medisch segment en het vrije beroep.

De samenwerking met advieskantoren in het medisch segment (financiële dienstverleners en assurantietussenpersonen) vindt plaats op basis van exclusiviteit.

Specialisatie

Met het label Raadhoven MedZorg® ontwikkelt en realiseert Raadhoven voor haar medische advieskantoren maatwerkproducten.

Onafhankelijk

Raadhoven is een zelfstandige, onafhankelijke organisatie met een aantal advieskantoren en directie als participanten.
Het bedrijf is niet, ook niet indirect, gelieerd aan enig bank of verzekeraar.

Bedrijfsfilosofie

De bedrijfsfilosofie van Raadhoven wordt beheerst door de kernwaarden; rationalisatie, segmentatie en ‘human touch’. Rationalisatie van bedrijfsprocessen. Segmentatie in marktbenadering. ‘Human touch’ als authentieke bedrijfsorganisatie met zorg voor haar relaties, derden en medewerkers.

Wat doen wij voor u?

In het document Informatie volmacht beschrijven wij onze activiteiten. We vertellen u onder andere wat wij doen, wat wij niet doen en met wie we samenwerken. Klik op de button Informatie Volmacht hieronder om het document te openen.

 •  
  Stormschade januari 2018 en dekking op de verzekering

  De zeer zware stormen van afgelopen januari hebben veel problemen veroorzaakt. Het waren stormen met vooral ook fikse rukwinden. Er is veel schade veroorzaakt. Ook bij ons op de Wilhelminalaan.

  Lees Meer

 •  
  AOV's van Allianz en De Goudse

  Allianz en De Goudse hebben nog geen polissen afgegeven voor de AOV's van onze klanten. Er is wel dekking. De polissen volgen naar verwachting in februari.

  Lees Meer

 •  
  Nog een paar kleine punten

  Binnenkort is de omzetting van AOV naar Allianz een feit. Dit betekent dat wij de huidige polissen royeren per 1 januari 2018 en dat Allianz de nieuwe polissen opmaakt. Wij sturen die in de loop van januari 2018 naar onze klanten. Natuurlijk is er gewoon dekking vanaf 1 januari 2018. Wij informeren onze klanten over deze omzetting.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen