Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op
Teun Jalink

 

De waarden van de rugbysport

Even voorstellen. Mijn naam is Teun Jalink, ik woon samen met mijn vrouw Riet in het landelijke gebied tussen Zwolle en Deventer in de nabijheid van de rivier de IJssel.

Ik heb vanuit mijn achtergrond en werkverleden een grote affiniteit met de agrarische wereld en het platteland. Mijn grote passie is rugby. De kernwaarden uit deze fantastische sport; teamspirit, respect, endurance, discipline en sportsmanship probeer ik zo goed mogelijk in te vullen; binnen en buiten de sport.

Ontzorgen en beschermen

Bij Raadhoven ben ik eindverantwoordelijk voor mensen, beleid en financiën. In breder verband, via de met ons samenwerkende kantoren, houd ik me ook stevig bezig met digitalisering. Het doel dat ik met Raadhoven nastreef is het aanbieden van producten en diensten die onze medische klanten ontzorgen en beschermen. •  
  Beroepsaansprakelijkheidsverzekering huisarts wordt uitgebreid

  De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor huisartsen worden standaard uitgebreid met een WKKGZ-dekking. Voor de huisarts ZZP'ers wordt een kleine premieverhoging doorgevoerd.

  Lees Meer

 •  
  Rechtsbijstandzaken direct melden bij DAS of ARAG

  Uit de enquêtes die wij sturen na het afhandelen van een schade blijkt dat klanten vooral snelheid en communicatie belangrijk vinden als het gaat om de afhandeling. Natuurlijk willen wij graag onze dienstverlening verbeteren. Daarom kijken wij onder ander naar de procedure bij het melden van een geschil. Specifiek een geschil waarbij de klant gebruik wil maken van zijn rechtsbijstandverzekering.

  Lees Meer

 •  
  Klanttevredenheid Raadhoven over 2017

  De reacties van onze klanten op onze schadeafhandeling is een belangrijke graadmeter voor onze prestaties op dat vlak. Het is goed te constateren dat veel klanten dat ook belangrijk vinden, dat ze betrokken zijn en dus hun medewerking verlenen. Over 2017 hebben we ruim 11 % meer enquêtes mogen ontvangen.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen