Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op
Marc Willers

Marc Willers

Schadebehandelaar

 

 

Vakantieland: Italië

Even voorstellen. Mijn naam is Marc Willers. Geboren en getogen in Zuid-Limburg. In 2009 ben ik voor de liefde naar het midden van het land verhuisd en woon ik in de binnenstad van Culemborg met de Lek en Uiterwaarden als achtertuin. Ik vind het leuk om met mijn meisje op reis te gaan. Mijn favoriete vakantieland is Italië vanwege de lekkere cappuccino en het goede eten.

Particuliere schade

Binnen Raadhoven houd ik mij voornamelijk bezig met particuliere schades. Ik doe dit werk al sinds 1998 met veel plezier. De uitdaging is verzekerden zo goed mogelijk te helpen/begeleiden bij een onverhoopte schade. •  
  Beroepsaansprakelijkheidsverzekering huisarts wordt uitgebreid

  De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor huisartsen worden standaard uitgebreid met een WKKGZ-dekking. Voor de huisarts ZZP'ers wordt een kleine premieverhoging doorgevoerd.

  Lees Meer

 •  
  Rechtsbijstandzaken direct melden bij DAS of ARAG

  Uit de enquêtes die wij sturen na het afhandelen van een schade blijkt dat klanten vooral snelheid en communicatie belangrijk vinden als het gaat om de afhandeling. Natuurlijk willen wij graag onze dienstverlening verbeteren. Daarom kijken wij onder ander naar de procedure bij het melden van een geschil. Specifiek een geschil waarbij de klant gebruik wil maken van zijn rechtsbijstandverzekering.

  Lees Meer

 •  
  Klanttevredenheid Raadhoven over 2017

  De reacties van onze klanten op onze schadeafhandeling is een belangrijke graadmeter voor onze prestaties op dat vlak. Het is goed te constateren dat veel klanten dat ook belangrijk vinden, dat ze betrokken zijn en dus hun medewerking verlenen. Over 2017 hebben we ruim 11 % meer enquêtes mogen ontvangen.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen