Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Raadhoven op pad

DenBosch_Citymarketing2(c)KarinJonkers0033-bewerkt

Bron: VVV Den Bosch

Wij gaan op pad. Letterlijk en figuurlijk. Morgen verzamelen wij in Den Bosch om daar de dag door te brengen. Het programma is grotendeels een mysterie. Het figuurlijke aspect zit natuurlijk in de teambuilding, waarvoor ruimte is gemaakt in het programma. Het thema hiervan is de ‘essentie van Raadhoven’.

Bereikbaarheid

Wij zijn morgen tot 11.00 uur bereikbaar. Daarna niet meer.

Noodgevallen

In uiterste noodgevallen zal de receptie je doorverbinden met ons noodnummer.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 •  
  Beroepsaansprakelijkheidsverzekering huisarts wordt uitgebreid

  De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor huisartsen worden standaard uitgebreid met een WKKGZ-dekking. Voor de huisarts ZZP'ers wordt een kleine premieverhoging doorgevoerd.

  Lees Meer

 •  
  Rechtsbijstandzaken direct melden bij DAS of ARAG

  Uit de enquêtes die wij sturen na het afhandelen van een schade blijkt dat klanten vooral snelheid en communicatie belangrijk vinden als het gaat om de afhandeling. Natuurlijk willen wij graag onze dienstverlening verbeteren. Daarom kijken wij onder ander naar de procedure bij het melden van een geschil. Specifiek een geschil waarbij de klant gebruik wil maken van zijn rechtsbijstandverzekering.

  Lees Meer

 •  
  Klanttevredenheid Raadhoven over 2017

  De reacties van onze klanten op onze schadeafhandeling is een belangrijke graadmeter voor onze prestaties op dat vlak. Het is goed te constateren dat veel klanten dat ook belangrijk vinden, dat ze betrokken zijn en dus hun medewerking verlenen. Over 2017 hebben we ruim 11 % meer enquêtes mogen ontvangen.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen