Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Nog een paar kleine punteninfo

Over AOV’s, zakelijke brandverzekeringen en de Wkkgz

In dit artikel zetten wij een aantal kleine maar niet onbelangrijke punten voor je op een rijtje.

AOV’s bij Allianz

Binnenkort is de omzetting van AOV naar Allianz een feit. Dit betekent dat wij de huidige polissen royeren per 1 januari 2018 en dat Allianz de nieuwe polissen opmaakt. Wij sturen die in de loop van januari 2018 naar onze klanten. Natuurlijk is er gewoon dekking vanaf 1 januari 2018. Wij informeren onze klanten over deze omzetting. Bekijk hier de voorbeeldbrief.

Zakelijke brandverzekeringen

Wij hebben hard gewerkt aan de inregeling van de nieuwe zakelijke brandverzekeringen in CCS en dit is grotendeels afgerond. Daarom stoppen we met onmiddellijke ingang met het aanbieden van zakelijke brandverzekeringen waarop Allianz nog de risicodrager is. Je kunt dus vanaf vandaag onze nieuwe zakelijke brandverzekeringen offreren vanuit CCS. De automatische premieregels werken nog niet. Wij streven ernaar om deze uiterlijk in februari 2018 klaar te hebben. Premies moet je dus nog even handmatig toevoegen, waarbij de tarieven op Raadhoven Connect  het uitgangspunt zijn.

Het maken van een offerte voor een zakelijke brandverzekering werkt op vrijwel dezelfde manier als voor een particuliere brandverzekering. Je hoeft dus geen vrije rubrieken meer in te vullen. Wel gebruik je het onderdeel ‘verzekerde zaken’ in het dekkingenscherm. Tot slot voor het offreren van de nieuwe zakelijke brandverzekeringen moet je nu iets verder naar beneden scrollen in het scherm ‘selecteren subpolissen’. Je kunt kiezen uit de producten die horen bij maatschappij RH032.

Wkkgz-dekking

Er is wat onduidelijkheid ontstaan over het vorige bericht over de Wkkgz-dekking. Dus om misverstanden te voorkomen het volgende: We kunnen op dit moment een Wkkgz-dekking bieden voor verloskundigen en huisartsen. Voor huisartsen bieden we twee aansprakelijkheidsverzekeringen aan, één waarop een Wkkgz-dekking niet mogelijk is en één waarop wel. Wil je een AVB met Wkkgz-dekking dan wordt een toeslag gerekend voor personen die onder de werking van de Wkkgz vallen. Deze toeslag is dus nog niet in de tarieven verwerkt. Verder gaan we volgend jaar onze cliënten uitgebreid informeren. Ook hopen op korte termijn een Wkkgz-dekking voor andere beroepsgroepen te hebben. CCS is nog niet aangepast. Raadhoven maakt voorlopig nog de offertes die eerst ter goedkeuring aan de risicodrager worden voorgelegd.

Aanstaande vrijdag en volgende week vrijdag

Raadhoven heeft dit jaar twee Kerstfeestjes. Daarom zijn wij aanstaande vrijdag bereikbaar tot 12:00 uur en op vrijdag 22 december tot 15:00 uur. In absolute noodgevallen zijn wij natuurlijk bereikbaar. Maar bel eerst politie, brandweer of ambulance 😉Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 •  
  Stormschade januari 2018 en dekking op de verzekering

  De zeer zware stormen van afgelopen januari hebben veel problemen veroorzaakt. Het waren stormen met vooral ook fikse rukwinden. Er is veel schade veroorzaakt. Ook bij ons op de Wilhelminalaan.

  Lees Meer

 •  
  AOV's van Allianz en De Goudse

  Allianz en De Goudse hebben nog geen polissen afgegeven voor de AOV's van onze klanten. Er is wel dekking. De polissen volgen naar verwachting in februari.

  Lees Meer

 •  
  Nog een paar kleine punten

  Binnenkort is de omzetting van AOV naar Allianz een feit. Dit betekent dat wij de huidige polissen royeren per 1 januari 2018 en dat Allianz de nieuwe polissen opmaakt. Wij sturen die in de loop van januari 2018 naar onze klanten. Natuurlijk is er gewoon dekking vanaf 1 januari 2018. Wij informeren onze klanten over deze omzetting.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen