Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Nieuw! Schade melden via WhatsApp

Schade melden via WhatsApp. Foto: Pixabay

Schade melden via WhatsApp. Foto: Pixabay

Bij schade wil een cliënt graag zo snel mogelijk contact met jullie of met Raadhoven. Daarom kunnen onze cliënten nu ook via hun mobiele telefoon een schade melden. En als ze willen sturen ze meteen een foto mee.

Direct hulp

Tijdens kantooruren reageren onze schadebehandelaars Rob Colleye,  Marc Willers of een andere collega zo snel mogelijk. Deze reactie bestaat meestal uit het bellen van de cliënt om hem of haar hulp te bieden.

In noodgevallen is bellen de snelste manier om direct hulp te krijgen. Daarom waren en blijven wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar  op 030 – 25 25 460.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 •  
  Beroepsaansprakelijkheidsverzekering huisarts wordt uitgebreid

  De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor huisartsen worden standaard uitgebreid met een WKKGZ-dekking. Voor de huisarts ZZP'ers wordt een kleine premieverhoging doorgevoerd.

  Lees Meer

 •  
  Rechtsbijstandzaken direct melden bij DAS of ARAG

  Uit de enquêtes die wij sturen na het afhandelen van een schade blijkt dat klanten vooral snelheid en communicatie belangrijk vinden als het gaat om de afhandeling. Natuurlijk willen wij graag onze dienstverlening verbeteren. Daarom kijken wij onder ander naar de procedure bij het melden van een geschil. Specifiek een geschil waarbij de klant gebruik wil maken van zijn rechtsbijstandverzekering.

  Lees Meer

 •  
  Klanttevredenheid Raadhoven over 2017

  De reacties van onze klanten op onze schadeafhandeling is een belangrijke graadmeter voor onze prestaties op dat vlak. Het is goed te constateren dat veel klanten dat ook belangrijk vinden, dat ze betrokken zijn en dus hun medewerking verlenen. Over 2017 hebben we ruim 11 % meer enquêtes mogen ontvangen.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen