Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Meer mogelijkheden
voor beperkt casco

Raadhoven biedt meer mogelijkheden voor beperkt casco voor motorrijtuigen bij risicodrager a.s.r. Wij verruimen de acceptatievoorwaarden, waardoor het makkelijker is om een auto beperkt casco te verzekeren. Op Raadhoven Connect vind je de belangrijkste acceptatievoorwaarden.

Samengevat komt het erop neer dat een beperkt cascodekking bij risicodrager a.s.r normaal gesproken mogelijk is in de volgende gevallen:

– de auto is niet jonger dan 4 jaar
– de auto is niet ouder dan 17 jaar
– de dagwaarde is niet hoger dan € 25.000
– de premie wordt berekend over de dagwaarde
– de minimumpremie voor het beperkt casco deel is € 200,00 per jaar

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een beperkt cascodekking? Neem dan contact op met de acceptatieafdeling van Raadhoven.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

  •  
    Beroepsaansprakelijkheidsverzekering huisarts wordt uitgebreid

    De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor huisartsen worden standaard uitgebreid met een WKKGZ-dekking. Voor de huisarts ZZP'ers wordt een kleine premieverhoging doorgevoerd.

    Lees Meer

  •  
    Rechtsbijstandzaken direct melden bij DAS of ARAG

    Uit de enquêtes die wij sturen na het afhandelen van een schade blijkt dat klanten vooral snelheid en communicatie belangrijk vinden als het gaat om de afhandeling. Natuurlijk willen wij graag onze dienstverlening verbeteren. Daarom kijken wij onder ander naar de procedure bij het melden van een geschil. Specifiek een geschil waarbij de klant gebruik wil maken van zijn rechtsbijstandverzekering.

    Lees Meer

  •  
    Klanttevredenheid Raadhoven over 2017

    De reacties van onze klanten op onze schadeafhandeling is een belangrijke graadmeter voor onze prestaties op dat vlak. Het is goed te constateren dat veel klanten dat ook belangrijk vinden, dat ze betrokken zijn en dus hun medewerking verlenen. Over 2017 hebben we ruim 11 % meer enquêtes mogen ontvangen.

    Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen