Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Vertraagde verzending digitale polissen

Oorzaak en oplossing gevonden

De laatste weken hebben wij onderzoek gedaan naar de verzending van de digitale polissen. Gebleken is dat over een periode van 6 weken niet alle polissen digitaal zijn verzonden. Wij zijn direct met CCS op zoek gegaan naar de reden van dit probleem en hoe we dit kunnen voorkomen. Gelukkig hebben we de oorzaak en de oplossing gevonden. Gisteren zijn de ontbrekende polissen alsnog naar de betreffende relaties verstuurd.

Prolongatie juli opgeschort

Om eventuele problemen te voorkomen hebben wij de prolongatie voor de maand juli tijdelijk opgeschort. Inmiddels zijn wij ook gestart met deze prolongatie. De nota’s en andere stukken worden uiterlijk morgen verzonden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 •  
  Beroepsaansprakelijkheidsverzekering huisarts wordt uitgebreid

  De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor huisartsen worden standaard uitgebreid met een WKKGZ-dekking. Voor de huisarts ZZP'ers wordt een kleine premieverhoging doorgevoerd.

  Lees Meer

 •  
  Rechtsbijstandzaken direct melden bij DAS of ARAG

  Uit de enquêtes die wij sturen na het afhandelen van een schade blijkt dat klanten vooral snelheid en communicatie belangrijk vinden als het gaat om de afhandeling. Natuurlijk willen wij graag onze dienstverlening verbeteren. Daarom kijken wij onder ander naar de procedure bij het melden van een geschil. Specifiek een geschil waarbij de klant gebruik wil maken van zijn rechtsbijstandverzekering.

  Lees Meer

 •  
  Klanttevredenheid Raadhoven over 2017

  De reacties van onze klanten op onze schadeafhandeling is een belangrijke graadmeter voor onze prestaties op dat vlak. Het is goed te constateren dat veel klanten dat ook belangrijk vinden, dat ze betrokken zijn en dus hun medewerking verlenen. Over 2017 hebben we ruim 11 % meer enquêtes mogen ontvangen.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen