Raadhoven
Uw assuradeur in het medisch segment.Neem contact op

Nieuw hulpmiddel voor de klant

de Verzekeringskaartverzekeringskaart

Vanaf dit najaar gaan de meeste verzekeraars werken met zogenaamde verzekeringskaarten. Leden van het Verbond van Verzekeraars moeten uiterlijk voor 1 januari 2017 de verzekeringskaarten publiceren op de website. De opzet is uniform.

Visuele polisvoorwaarden

Op de verzekeringskaart is onder andere informatie te vinden over de verzekering in het algemeen maar ook specifieke informatie over bijvoorbeeld het eigen risico. Het Verbond van Verzekeraars noemt het een visuele vertaling van de polisvoorwaarden.

Vinden en vergelijken verzekeringen

De kaart helpt om helder en eenvoudig inzicht te krijgen in de polisvoorwaarden en bij het makkelijker vinden en vergelijken van een verzekering.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 •  
  Beroepsaansprakelijkheidsverzekering huisarts wordt uitgebreid

  De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor huisartsen worden standaard uitgebreid met een WKKGZ-dekking. Voor de huisarts ZZP'ers wordt een kleine premieverhoging doorgevoerd.

  Lees Meer

 •  
  Rechtsbijstandzaken direct melden bij DAS of ARAG

  Uit de enquêtes die wij sturen na het afhandelen van een schade blijkt dat klanten vooral snelheid en communicatie belangrijk vinden als het gaat om de afhandeling. Natuurlijk willen wij graag onze dienstverlening verbeteren. Daarom kijken wij onder ander naar de procedure bij het melden van een geschil. Specifiek een geschil waarbij de klant gebruik wil maken van zijn rechtsbijstandverzekering.

  Lees Meer

 •  
  Klanttevredenheid Raadhoven over 2017

  De reacties van onze klanten op onze schadeafhandeling is een belangrijke graadmeter voor onze prestaties op dat vlak. Het is goed te constateren dat veel klanten dat ook belangrijk vinden, dat ze betrokken zijn en dus hun medewerking verlenen. Over 2017 hebben we ruim 11 % meer enquêtes mogen ontvangen.

  Lees Meer

 
 
Meer weten over verzekeringen Offerte aanvragen